تبلیغات
آشپزباشی - مسقطی پرتقال
 
مسقطی پرتقال
دوشنبه 28 دی 1394 ساعت 03:35 ب.ظ | نوشته ‌شده به دست آشپزباشی مریم | ( نظرات )


موادلازم

آب پرتقال                                    4لیوان

شکر                                             150گرم

رنده پوست پرتقال                       ا/3قاشق چایخوری

وانیل                                           ا/4قاشق

آرد ذرت (آردنشاسته)                 5قاشق

 

طرز تهیه

نشاسته رو با کمی آب پرتقال کاملا حل میکنیم به همراه شکربه آب پرتقال

اضافه میکنیم وبعداز به جوش آمدن با شعله ملایم مدام هم می زنیم تا ته نگیره

ودر اخر پخت رنده پوست پرتقال ووانیل رو اضافه میکنیم وزمانی که غلظتش مانند

فرنی شد آماده است البته بعد سرد شدن هم کمی سفت میشه میزان شکر بستگی

به ذائقه دارد.




دیدگاه خود را برای ما ارسال کنید
http://koriblecha.hatenablog.com چهارشنبه 18 مرداد 1396 12:58 ب.ظ
I do consider all of the ideas you have presented in your post.
They're really convincing and will certainly work. Nonetheless,
the posts are too quick for newbies. May just you please
extend them a bit from subsequent time? Thank you for the post.
BHW چهارشنبه 23 فروردین 1396 06:02 ب.ظ
Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
I will make sure to bookmark it and return to read more of your
useful information. Thanks for the post. I'll definitely comeback.
رویا سه شنبه 22 تیر 1395 01:38 ق.ظ
عالی
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
متشکر وممنون از حضور سبزتون
بانو پنجشنبه 15 بهمن 1394 11:41 ب.ظ
فکر کنم خیلی خوشمزه باشه
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
امتحانش ضرری نداره از نظر من خوشمزهست گلم
پریسا جمعه 2 بهمن 1394 03:12 ب.ظ
سلام چقدر خوش رنگه و البته خوش مزه دیگه
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
سلام عزیزم .. آره یه دسر خوشمزه وآسون
مامان مربم پنجشنبه 1 بهمن 1394 03:46 ب.ظ
سلام مریم جان عزیزم خیلی عالی شده
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
سلام مامان مریم گلم نظر لطفته عزیز
محب مهدی(عج) سه شنبه 29 دی 1394 11:47 ب.ظ
عالی شده.نوش جون
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
ممنون عزیزم
برلیان سه شنبه 29 دی 1394 11:05 ق.ظ
سلام عزیزم
من خیلی طعم پرتقال رو دوست دارم همینطور عطرشو...مطمئنم عالی شده حتما درست می كنم...خواهرم خیلی تعریف می كنه ازش منم راغب شدم درست كنم الانم عكسشو دیدم از وب شما دیگه صبرم لبریز شده
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
سلام عزیز دلم
امیدوارم درست کنید خوشتون بیاد عزیز
solmaz سه شنبه 29 دی 1394 11:00 ق.ظ
مریم جون خیلی خوب شده فقط یه سوال پوست پرتقال تلخش نمیکنه اگه نریزیم ایرادی نداره نظرتون درباره ژلاتین چیه میشه از ژلاتین استفاده کرد
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
مرسی عزیزم خیلی کم باشه نه میشه به جاش از اسانس پرتقال هم استفاده کرد اگه هم دوست نداشتی نریز از ژلاتین نمیشه گلم
بلاغُ المبین دوشنبه 28 دی 1394 03:46 ب.ظ
سلامک ممنون بابت پست ها و مطالب زیبات، به منم سربزن...
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
سلام ..متشکرم .به روی چشم
عاشقانه های انتظار دوشنبه 28 دی 1394 03:45 ب.ظ
واااااااااااااااااااای چه خوشمزه...
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
متشکروممنون از حضور سبزتون
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر