تبلیغات
آشپزباشی - زرشک پلو با مرغ
 
زرشک پلو با مرغ
دوشنبه 28 دی 1394 ساعت 03:34 ب.ظ | نوشته ‌شده به دست آشپزباشی مریم | ( نظرات )


برای پختن زرشک پلو که همه ماهرند فقط نوع طبخ وادویه ممکنه که کمی 

فرق داشته باشه .خوب مرغ رو به همراه زردچوبه کمی سرخ میکنیم

وداخل فابلمه میچینیم +یک عدد پیازونمک ومقداری آب که فقط زیر مرغ 

روبگیره+زعفران بعداز به جوش آمدن زیر شعله رو خیلی کم میکنیم ودمکنی 

میگذاریم که با بخار پخته بشه وآبشوحفظ کنه نیم ساعت اخر پخت رب رو با

 کمی روغن تفت میدهیم تا رب خوش رنگ بشه وداخل مرغ می ریزیم وپانزده 

دقیقه اخر دوباره کمی زعفران +کمی پودر هل سبز وگلاب اضافه میکنیم البته

 من کمی هم خلال پوست پرتقال رو تلخی شو گرفتم اضافه کردم خوش طعم 

شده بود دوست داشتم .




دیدگاه خود را برای ما ارسال کنید
http://margueritacanes.hatenablog.com/archive/2015/08/27 چهارشنبه 18 مرداد 1396 10:28 ق.ظ
Ahaa, its fastidious conversation on the topic of this piece of writing at this place at
this weblog, I have read all that, so now me also
commenting here.
بانو پنجشنبه 15 بهمن 1394 11:40 ب.ظ
نوش جان خلال پوست پرتغال ایده خوبیه
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
ممنونم عزیزم
محب مهدی(عج) سه شنبه 29 دی 1394 11:45 ب.ظ
سلام گلی.خیلی عالی شده.مممنون.رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
سلام عزیز .متشکرم نظر لطفتونه گلم
solmaz سه شنبه 29 دی 1394 10:55 ق.ظ
سلام مریم جون..عزیزم خیلی عالیه مخصوصا مرغ خیلی خوب وخوشرنگ شده نوش جونتون
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
سلام گلم . متشکرم عزیز دلم
بهاره دوشنبه 28 دی 1394 03:56 ب.ظ
سلام بهترین خوبین؟!؟
وب زیبایی دارید،ایشالا که همیشه موفق باشید.
میشه ازتون خواهش کنم از وب منم دیدن کنید و با هم تبادل لینک داشته باشیم
ممنونم و منتظرتونم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر