تبلیغات
آشپزباشی - خورش قیمه
 
خورش قیمه
یکشنبه 6 دی 1394 ساعت 06:33 ب.ظ | نوشته ‌شده به دست آشپزباشی مریم | ( نظرات )


موادلازم

گوشت گوسفند                                   
لپه
سیب زمینی
لیموعمانی
رب
دارچین
گل محمدی
زعفران
زیره سبز
نمک و زردچوبه
آب
روغن مایع
پیاز داغ














طرزتهیه
اول از همه گوشت رو کمی با روغن و زرد چوبه تف دادم تا رنگش تغییر کرد و 
لپه رو به آن اضافه کردم و بعد کمی تفت دادن رب رو برا خوش رنگ شدن درون آن
ریختم بعد آب رو اضافه کردم و درقابلمه رو بستم وبعد از جوش آمدن اجازه دادم
باشعله کم گوشت و لپه پخته شود . بعد نمک و لیموها رو اضافه کردم بعد پانزده دقیقه 
پیاز داغ رو ریختم و اجازه دادم تا جا بیفته . در آخر طبخ ادویه هارو اضافه کردم  و
موقع سرو سیب زمینی سرخ کرده رو اضافه کردم .


برچسب‌ها: انواع خورش ,

دیدگاه خود را برای ما ارسال کنید
meridethemley.hatenablog.com چهارشنبه 18 مرداد 1396 01:49 ب.ظ
Hello there, just became alert to your blog through Google,
and found that it's truly informative. I'm
going to watch out for brussels. I'll appreciate
if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing.

Cheers!
manicure چهارشنبه 23 فروردین 1396 10:02 ق.ظ
Greetings from Colorado! I'm bored to tears at work so I decided to browse your site on my iphone during
lunch break. I love the info you provide here and can't wait to take a look when I get home.

I'm amazed at how fast your blog loaded on my cell phone ..

I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, great
blog!
ریحانه سه شنبه 12 بهمن 1395 08:09 ب.ظ
خیلی ممنون دوست عزیز
اشپزخانه خانواده سبز چهارشنبه 16 دی 1394 01:55 ق.ظ
وااااااااااااااااایییییییییی ادم هوس میکه بخورش معلومه حسابی خوشمزه شده کدبانو
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
نظر لطفتونه گلم
برلیان سه شنبه 15 دی 1394 11:52 ب.ظ
به به چقدر دلم خواست همین حالا
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
تقدیم به شما دوست گلم
مامان مربم دوشنبه 14 دی 1394 03:52 ب.ظ
به به عجب خورشت خوش رنگ و خوشمزه ای شده خیلی خیلی عالی شده عزیزم
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
ممنونم مامان مریم گلم
بانو شنبه 12 دی 1394 01:16 ق.ظ
چه خورشت خوش آب و رنگی نوش جان
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
ممنونم نظر لفته عزیزم
solmaz شنبه 12 دی 1394 01:08 ق.ظ
سلام مریم جون
چه خورش خوش رنگی شده عالیه.. دارچین واقعا به قیمه عطر خوبی میده بقیه ادویه ها رو تا حالا تو قیمه امتحان نکردم ایندفعه زیره روهم تست میکنم
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
سلام گلم... نظر لطفتونه این ادویه ها خوش طعمش میکنه البته باید از زیره سبز استفاده کنی
زیره سبز رو توخورش ها می ریزن وزیره سیاه رو توپلو عزیز
محب مهدی(عج) جمعه 11 دی 1394 05:28 ب.ظ
عجب خورشت جا افتاده ای.نوش جون.از رنگش معلومه چقدر باید خوشمزه باشه
آشپزباشی مریم پاسخ داد:
متشکرم وممنون از حضور سبزتون عزیز
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر